Başöğretmen İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimize, Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsetme; Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’na ve demokrasinin ilkelerine, insan hakları, çocuk hakları ve uluslar arası sözleşmelere uygun olarak haklarını kullanma, başkalarının haklarına saygı duyma, görevini yapma ve sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazandırmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizi, kendilerine, ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmektir.

Başarılar: 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA HALK OYUNLARI EKİBİMİZ MİNİKLERDE ERZURUM 1.OLMUŞTUR.

Isınma: KALORİFER (DOĞALGAZ)
Sportif Etkinlikler: okulumuzda halk oyunları kursu devam etmektedir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda 3 Sınıf Öğretmeni ve 1 Müdür yardımcısının Katılımıyla 4 adet eTwinning projesi yürütülmektedir.

WEB - https://basogretmen.meb.k12.tr

Adres - HÜSEYİN AVNİ ULAŞ MAH. 3.ARA SK. BAŞÖĞRETMEN ILKOKULU BLOK NO 4 PALANDÖKEN / ERZURUM

Öğretim Şekli :Normal Öğretim.

Yerleşim Yeri - 110.000 nüfusa sahip Erzurum´un ikinci büyük ilçesidir.

Ulaşım Özel Halk Otobüsleri ve Dolmuşlarla ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 5 km´dir.Merkez ilçedir.