ERZURUM / PALANDÖKEN - Başöğretmen İlkokulu

Başöğretmen İlkokulu

Adres
HÜSEYİN AVNİ ULAŞ MAH. 3.ARA SK. BAŞÖĞRETMEN ILKOKULU BLOK NO 4 PALANDÖKEN / ERZURUM
Vizyon
Öğrencilerimize, Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsetme; Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’na ve demokrasinin ilkelerine, insan hakları, çocuk hakları ve uluslar arası sözleşmelere uygun olarak haklarını kullanma, başkalarının haklarına saygı duyma, görevini yapma ve sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazandırmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi, kendilerine, ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmektir.
Başarılar
2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA HALK OYUNLARI EKİBİMİZ MİNİKLERDE ERZURUM 1.OLMUŞTUR.
Öğretim Şekli :Normal Öğretim.
KALORİFER (DOĞALGAZ)
Özel Halk Otobüsleri ve Dolmuşlarla ulaşım sağlanmaktadır.
110.000 nüfusa sahip Erzurum´un ikinci büyük ilçesidir.
İl merkezine 5 km´dir.Merkez ilçedir.
okulumuzda halk oyunları kursu devam etmektedir.
Proje Çalışmaları
Okulumuzda 3 Sınıf Öğretmeni ve 1 Müdür yardımcısının Katılımıyla 4 adet eTwinning projesi yürütülmektedir.